9 Ocak 2015 Cuma


Kısa Film İstilasına Hazır mıyız?

Bu yıl beşinci kez düzenlenen ve dünyanın en büyük kamusal sanat etkinliklerinden biri olan ART BY CHANCE Ultra Kısa Film Festivali, 15 Ocak-15 Şubat arasında şehrin her yerinde!

Türkiye’nin de aralarında olduğu 20 ülke,  15 Ocak – 15 Şubat 2015 tarihleri arasında  ilginç bir kısa film festivaline ev sahipliği yapacak. 
Aynı anda 200 şehirde gerçekleşecek olan  ART BY CHANCE Ultra Kısa Film Festivali, 1 ay boyunca 30 saniyelik ultra kısa filmleri binlerce ekranda izleyicilerle buluşturacak. Bu uluslararası festivalin en can alıcı noktası filmlerin film salonları yerine şehrin dört bir yanına yayılan dijital ekranlarda gösterilecek olması.

Türkiye ile birlikte aynı anda İngiltere, Amerika, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, Danimarka, Almanya, Avustralya, Brezilya, Kanada,Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Japonya, Endonezya, Belçika, Hindistan, Litvanya, Malezya, Portekiz, Kongo Cumhuriyeti, Romanya,  İsviçre’de toplam 200 şehirde gösterilecek olan ART BY CHANCE,  kısa film yaratıcılarına  dünyanın dört bir yanında kalabalık bir izleyici ile buluşma şansı verirken, metropol insanın günlük koşuşturmasına da sanat katacak.

Sinemalar, üniversite kampüsleri, billboardlar, alışveriş merkezleri ve meydanlarda karşınıza bir film çıkabilir ve siz, hiç tanımadığınız bir sanat eserine, usulca yaklaşıp, “merhaba” diyebilirsiniz ve bu, gününüzü değiştirebilir.

Art By Chance hakkında ayrıntılı bilgi ve gösterim noktaları için. Tıklayınız.


Bu yazıda beyazperde.com ve zero dergisindeki yazılardan alıntı yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder